Kindertolk

Wat kinderen over ons leven vertellen

joia vida kindertolk present child logo

Een oplossing vanuit de kern, voor kinderen én opvoeders

De methodiek ‘Present Child’ is ontwikkeld door Janita Venema. Deze methode maakt duidelijk dat kinderen zich net zo intens en actief inzetten voor jouw levensgeluk als jij voor dat van je kind(eren).

Via hun gedrag, spel, (leer)ontwikkeling en/of klachten tonen kinderen op een heldere en liefdevolle wijze wat wij op dit moment nodig hebben in ons leven.

Het bijzondere is dat de stappen die ouders in hun eigen leven ondernemen zowel hen zelf ten goede komen als ook direct positief doorwerken op de kinderen.

joia vida kindertolk afbeelding

Het geschenk van je kind waar je beide beter van wordt

Het verhaal over een kind wordt door mij als Kindertolk op methodische wijze vertaald waardoor het ineens over het leven van de vertellende ouder gaat. Dat raakt een snaar van binnen, geeft inzicht, motiveert en brengt verandering.

Met behulp van de methode van Present Child worden we in toenemende mate liefdevolle, krachtige mensen en daarmee evenwichtige opvoeders. Precies dat is het wat kinderen in hun eigen belang van ons vragen.

Laat jij je verrassen (net als duizenden ouders voor jou) en open je de toegang tot groeikracht, gezondheid en goede verbindingen in jouw gezin.

Voordelen van een Kindertolk

Helpt ouders én kinderen

Is een liefdevolle, effectieve methode

Gericht op duurzame resultaten

Meer weten? Download de prijslijst

Onze prijslijst geeft je meer informatie over specifieke mogelijkheden.

Download prijslijst Maak een afspraak