'Love life'

Als ons hart vervuld is met liefde & dankbaarheid, zullen we merken, dat we worden omgeven, door zoveel om van te houden en dankbaar voor te zijn.

Masuro Emoto

Wat is Joia & Vida?

Tegenwoordig is de mens bewuster bezig met zichzelf en dus ook met zijn mentale en fysieke gezondheid. Naast de reguliere gezondheidszorg is men ook op zoek naar betrouwbare adviezen in zingeving, gezonde voeding, ontspanning (complementaire gezondheidszorg). Bij Joia & Vida volgen wij mee in dit groeiende bewustzijn.Wij verbinden het welzijn van de mens met de vreugde van het leven.

Wat doen we?

Joia & Vida begeleidt cliënten in hun bewustwordingsproces en het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor hun gezondheid. Dit betekent dat Joia & Vida haar cliënt ondersteunt en begeleidt om hun gezondheid in stand te houden, of te bevorderen, of nieuwe inzichten te bieden, dit door middel van consultaties, massages en sessies in inspiratieve gezondheidsbegeleiding. Onze benadering omvat o.a. voedingsadvies, (diepte-) massages, integrale voetreflexologie en persoonlijke coaching. Daarnaast organiseren wij workshops over de rol van voeding, voeding ook in spirituele groei en inspirerende gezondheidsdagen.

De kern van Joia & Vida haar aanpak is balans creëren tussen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele aspecten van de mens. Voor deze begeleiding hanteert Joia & Vida een natuurlijke, holistische en uniek persoonlijke benadering. Joia & Vida beoogt daarbij een harmonieuze samenwerking tussen de complimentaire en reguliere gezondheidszorg.

iMac

Wie is Joia & Vida?

Petra Elberse leidt Joia & Vida, is gehuwd en moeder van drie kinderen. Vanuit haar eigen persoonlijke drijfveren ging ze op zoek naar een medium om haar passie voor welzijnsbevordering te kanaliseren.

Haar werk voor Joia & Vida vormt de culminatie van haar levensweg, maar valt vooral ook als persoonlijke missie op te vatten. “Mijn internationale levenservaring, mijn rol als vrouw en als moeder en de professionele opleiding tot gezondheidsbegeleider vormen voor mij de basis om cliënten te ondersteunen in hun zoektocht naar bewustzijn en het maken van levenskeuzes”, aldus Petra.

Maatschappelijk verantwoordelijkheid

Joia & Vida voelt zich verbonden met al hetgeen om ons heen: de natuur, de aarde, de dieren, de mensen. Daar zijn we dankbaar voor. We dragen daarom ook graag bij aan die wereld door diverse projecten te gaan steunen. Momenteel steunen wij in dat opzicht de Stichting Wereldboom.