Kindertolk

Wat kinderen jou vertellen
over de verbinding met jezelf.

Een oplossing vanuit de kern, voor kinderen én opvoeders

De ‘Present Child’ methode is ontwikkeld door Janita Venema. Deze methode maakt duidelijk dat kinderen zich net zo intens en actief inzetten voor jouw levensgeluk als jij voor dat van je kind(eren).

Ik werd zelf nieuwsgierig naar deze ‘PresentChild’ methode omdat ik me vroeger als kind graag meer gehoord en verbonden wilde voelen met en door mijn eigen ouders. Doorheen mijn opleiding tot kindertolk ervaarde ik een warme verbinding in mezelf. Deze persoonlijke verbinding wil ik graag delen met ouders en kinderen.

Via hun gedrag, spel, (leer)ontwikkeling en/of klachten tonen kinderen op een heldere en liefdevolle wijze wat wij op dit moment nodig hebben in ons leven.

Het bijzondere is dat de stappen die ouders in hun eigen leven ondernemen zowel hen zelf ten goede komen als ook direct positief doorwerken op de kinderen.

Voor wie?

Een bezoek aan de kindertolk is raadzaam bij een verschillende vraagstukken bij je kind, zoals: vragen rond gedrag, communicatie tussen ouders en kind, lichamelijke klachten, leer- of ontwikkelingsstoornissen of als je kind gevoelens ervaart van boosheid, aggresie, onzekerheid, onrust, angsten...

Het geschenk waar je beide beter van wordt

Het verhaal over een kind wordt door mij als Kindertolk op methodische wijze vertaald waardoor het ineens over het leven van de vertellende ouder gaat. Dat raakt een snaar van binnen, geeft inzicht, motiveert en brengt verandering.

Met behulp van de methode van Present Child worden we in toenemende mate liefdevolle, krachtige mensen en daarmee evenwichtige opvoeders. Precies dat is het wat kinderen in hun eigen belang van ons vragen.

Laat jij je verrassen (net als duizenden ouders voor jou) en open je de toegang tot groeikracht, gezondheid en goede verbindingen in jouw gezin. Neem contact op voor een eerste gesprek.

kind
familie

Voordelen van kindertolk

1. Helpt ouders én kinderen

2. Is een liefdevolle, effectieve methode

3. Gericht op duurzame resultaten

Download prijslijst Maak een afspraak